Akrylställ & Broschyrställ

Akrylställ är stilrent & snyggt när det kommer till exponering av broschyrer, foldrar mm. Skyltab.se har ett enormt sortiment av broschyrställ i akryl.
 
       
 
Broschyrställ är vanligt förekommande på de flesta platser och skänker väldigt effektiv, smart och proffsig exponering av broschyrer, kuponger, flygblad mm. Skyltab.se säljer stora mängder av akrylställ till kommuner, landsting, föreningar och företag. Besök skyltabs webshop för priser och för att se hela sortimentet av broschyrställ.
 
                                                            
 
Ovanstående broschyrställ är ett akrylställ med plats för logotype i framkant av stället. Detta kan komma väl till pass om man exponerar broschyrer, flygblad eller dyligt och vill ha en synlig logga på stället.
Broschyrställ VIP är ett portabelt broschyrställ som levereras i en snygg och praktisk aluminium väska. Perfekt för mässan!

Affischram - Smidiga ramar till posters och affischer

Affischram & affischramar till låga priser. Skyltab.se är proffs på snäppramar.
 
Ett brett sortiment av ramar & tillbehör hos skyltab & citypro. Investera i rejäla ramar som sitter där de skall.
På lager hos skyltab finns minst 12000 ramar och snabba leveranser är skyltabs ledord.
 
Nu,era finns även snäppramar med låsfunktion. Varför lås kanske du undrar? På vissa platser kan det behövas ett lås för att hålla budskapet kvar i ramen. Dessa klåfingriga fingrar som sitter på klåfingriga människor får det kämpigt att få budskapen ut ur dessa ramar.
 
Fönsterram är en ram som med hjälp av dubbelhäftande tejd klistras fast på en fönsterruta och även en list på utsidan fönstret följer med. Dessa affischramar är perfekta för dubbelsidig exponering av budskap på fönster. Köp din affischram från skyltab.
 
 

Skyltskåp

Skyltskåp till riktigt låga priser på skyltab se. Tack var egen tillverkning samt import utan fördyrande mellanhänder så erbjuder skyltab & citypro skyltskåp till marknadens lägsta priser.
 
Skyltab & citypro är återförsäljare åt Franska SPL och har deras produktlinje Vitincom i sortimentet.
Nu har Vitincom precis lanserat sin produktlinje SCHOOL FUN skyltskåp
 
Andra produkter under kategorin skyltskåp är anslagstavlor som finns för både innom & utomhus. Även våningsregister kallas för skyltskåp. Våningsregister finns även med rubriklameller för enkel exponering. Vi behov kan även mallar för utprint av lägenhetsregister erhållas. Informationstavla och informationstavlor finns även dessa under rubriken skyltskåp.
 
 

RSS 2.0