Sign Import - Grossist av skyltställ

Sign import- Grossist av skyltställ & displayprodukter. Låga priser till återförsäljare & snabba leveranser från vårt lager på 1200m2.

Trottoarpratare & Gatupratare säljs som aldrig förr i Sverige. Det som är viktigt för en återförsäljare är att ha grossister som man kan lita på. Att dessa grossister har mycket produkter på lager och att deras produkter är av hög kvalitè. Sign import har egen tillverkning efter egna specifikationer som är framtagna för Nordiskt klimat. Genom täta besök hos dessa fabriker kan produktutveckling och nya produkter tas fram.

SignImport.se har även import av broschyrställ och displayprodukter. Portabla broschyrställ är väldigt smidigt att fälla upp ur sin medföljande väska och ställa upp på förslagsvis en mässa. Flera olika modeller kan finnas på hemsidan.

Övriga produkter som finns till försäljning är rollup eller rollup system som de även kallas. Flera olika modeller och storlekar.

Affischramar & snäppramar av högsta kvalitè i flera olika färger. Tack vare det stora lager så kan Sign Import leverera stora kvantiteter snäppramar väldigt snabbt. 
Sign import - grossist av skyltställ & displayprodukter

Så söker ni en grossist av trottoarpratare eller andra displayprodukter. Besök signimport.se och ansök om ett ÅF konto idag.RSS 2.0