Anslagstavla, Våningsregister, Anslagsskåp & Namnregister nu på citypro.se

Dagens inlägg handlar om citypro.se och en av deras fantastiska produkter.

Våningsregister eller som de också kallas anslagstavla, anslagsskåp, lägenhetsregister eller namnregister. Vi ser dem nästan varje dag och de finns på väldigt många olika platser. På kommuner, landsting, sjukhus, stora som små företag, i trappuppgångar mm. Våningsregister finns överallt!

                             namnregister våningsregister anslagstavla  anslagstavla våningsregister

Du skall dock tänka på när du skall köpa dig ett våningsregister / anslagstavla är att det skall vara kraftigt konstruerat. Inga plastramar och bakstycken av klen plast. 

Titta närmare på de våningsregister som citypro.se säljer så ser du snart att de är av väldigt hög kvalité med kraftiga detaljer och hög finnish. Besök citypro.se och kika närmare på det breda sortiment av våningsregister som citypro.se erbjuder. De har även en kundtjänst på tel. 0521-599000 som är väldigt kunning och som alltid hjälper till med att svara på frågor.


Våningsregister Anslagstavla Anslagsskåp Namnregister
är olika namn på egentligen samma produkt.


 

magnetplast till din gatupratare, frontplast till trottoarpratare

Som butiksägare är det inte lätt att tänka på allt.... Ett vanligt fel när man driver butik är att inte tänka in i framtiden. Men en sak man skall tänka på är att hålla sin gatupratare eller trottoarpratare fräsch. Denna pryl är faktiskt butikens ambassadör.

När man köper en trottoarpratare, gatupratare, skyltställ, affischhållare eller affischram för utomhusbruk så skall man ite glömma atts beställa extra frontplast eller magnetplast.  Frontplast är den plast som sitter framför affischen i snäppramen och som allt annat så slits den med tiden av både väder och vind. Affischer kan också "svetta" av färg på frontplasten och är ibland omöjligt att tvätta bort. Din fina gatupratare får direkt  utseendet av en begangnad gatupratare och dina budskap tappar i effekt. Så se till att din trottoarpratare ser ny och fräsch ut länge och inte ser ut som en begagnad trottoarpratare.

Gatupratare och trottarpratare är butikens ambassadör. Den skall se snygg ut hela tiden och se till att dina affischer håller hög kvalité och ser nya och fräscha ut!

magnetplast till gatupratare. Frontplast till trottoarpratare.

RSS 2.0