magnetplast till din gatupratare, frontplast till trottoarpratare

Som butiksägare är det inte lätt att tänka på allt.... Ett vanligt fel när man driver butik är att inte tänka in i framtiden. Men en sak man skall tänka på är att hålla sin gatupratare eller trottoarpratare fräsch. Denna pryl är faktiskt butikens ambassadör.

När man köper en trottoarpratare, gatupratare, skyltställ, affischhållare eller affischram för utomhusbruk så skall man ite glömma atts beställa extra frontplast eller magnetplast.  Frontplast är den plast som sitter framför affischen i snäppramen och som allt annat så slits den med tiden av både väder och vind. Affischer kan också "svetta" av färg på frontplasten och är ibland omöjligt att tvätta bort. Din fina gatupratare får direkt  utseendet av en begangnad gatupratare och dina budskap tappar i effekt. Så se till att din trottoarpratare ser ny och fräsch ut länge och inte ser ut som en begagnad trottoarpratare.

Gatupratare och trottarpratare är butikens ambassadör. Den skall se snygg ut hela tiden och se till att dina affischer håller hög kvalité och ser nya och fräscha ut!

magnetplast till gatupratare. Frontplast till trottoarpratare.
Trackback
RSS 2.0